Εταιρεία:

Τα καταστήματα LANGANO προσφέρουν υψηλής ποιότητας καφέδες και χειροποίητα σάντουιτς με επιλεγμένα φρέσκα προϊόντα, παρέχοντας υπηρεσίες take away και delivery, διαθέτοντας ένα δίκτυο εφτά καταστημάτων σε Αμπελόκηπους, Άνω Λιόσια, Αχαρνές, Θρακομακεδόνες, Ίλιον, Ασπρόπυργο και Μεταμόρφωση, με όλα τα καταστήματα πλήρως εξειδικευμένα και απόλυτα προσανατολισμένα στην παρασκευή του καλύτερου καφέ.

LANGANO Photo2 Fill 350x197 LANGANO Photo3 Fill 152x197

Η μητρική εταιρεία, με πολύ μεγάλη εμπειρία και πολυετή ενασχόληση στον κλάδο της καφεστίασης, δημιούργησε το concept των LANGANO, με στόχο να προσφέρει ποιοτικό καφέ, στις κορυφαίες προδιαγραφές και στις σωστές τιμές. Οι άριστες πρώτες ύλες, ο κατάλληλος εξοπλισμός, η τεχνογνωσία και η συνεπής τήρηση των διαδικασιών και των οδηγιών, προετοιμασίας και παρασκευής, διασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα ροφημάτων σε κάθε κατάστημα LANGANO.

Το design των καταστημάτων LANGANO ξεχωρίζει για τις γήινες χρωματικές αποχρώσεις του, δημιουργώντας στους πελάτες τόσο ζεστασιά, όσο και μια premium αίσθηση, σε λιτές γραμμές, πλήρως εργονομικό και ευκολο-διαχειρίσιμο από τον υπεύθυνο του εκάστοτε καταστήματος.

Στόχος των LANGANO αποτελεί η δημιουργία νέων καταστημάτων μέσω franchise, δίνοντας βάρος στην σωστή επιλογή σημείων, ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό δίκτυο, με κερδοφόρα καταστήματα και ευχαριστημένους συνεργάτες.

LANGANO Store5 Fill 350x263 LANGANO Store2 Fill 197x263